www.evdeiskur.com

21 Ekim 2007 Pazar

ONLİNE FUTBOL MENAJERLİK Free Kick

FreeKick size şu an intenet üzerinden oynanan aynı türdeki oyunlar içerisinde en iyi maç motorunu sunuyor!!! Rakipleriniz aynen sizlerin olduğu gibi gerçek insanların sahip olduğu kulüplerdir.

Kupa ve liglerde başarılı veya başarısız olmak tamamen vereceğiniz kararlara bağlıdır.Oyun için hiçbir ücret ödemek zorunda değilsiniz...Bu büyük topluluğa katılmanız ve bu keyfi yaşamanız için hemen başvurun!!

Üye olun !!!

Oyunu oynayan her oyuncuyu zorlamak yerine seçimi size bırakıyoruz. Tabi ki bizler oyunun gelişmesi adına VIP Manager olup bize destek olmanızı isteriz. VIP üyelik oyunu daha zevkli kılmak dışında oyunda herhangi bir avantaj sağlamamaktadır.

Oyuna başlayıncs bedava iki aylık VIP üyelik kazanacaksınız. VIP üyeliği gözden geçirin ve kararınızı kendiniz verin. Bir çok oyuncunun VIP üyeliği eğlenceli bulacağına ve üyelik için başvurarak oyunu geliştirmek adına maddi destek sağlayacağına eminiz VIP olmayan bir menajerden farklı olarak VIP menajerler bir çok fonskiyona kavuşurlar. Ayrıca bütün menajerler iki ay bedava VIP üyeliği denerler. Bu konseptte yeni menajerler VIP olmak zorunda değildir: Takımları VIP olanlar kadar hızlı gelişecektir. Fakat bir sürü eğlenceyi kaçırmış olacaklardır! Çok az bir miktara VIP menajer olmak ve eğlenceyi yaşamak, yeni özelliklere kavuşmak FreeKick'i oldukça zevkli ve ilginç kılacaktır.

VIP olmanız kesinlikle oyunu daha zevkli kılacaktır.Bundan eminiz.

VIP olmanızı istememizin bir diğer sebebi de bu sayede FreeKick'in gelişmesine katkıda bulunmanızdır. Diğer oyunlara verdiğiniz parayı ve bizim oyunumuzu bir kıyaslayın. Eminiz VIP olduğunuzda çok daha fazla zevk alacaksınız.

Freekick neden çok güzel bir oyundur? Ben yıllarca menacer oyunları oynadım ama online olarak seçeçeğim en ideal menacer oyunu FREEKİCK'dir. Oyunda kimsenin yeri garanti değil. Yani ilgili olursanız başarı gelecektir ve yükseliş başlayacaktır.FREEKİCK'deki oyuncu yapısı oyun mantığı ,antreman sistemi ve altyapı mükemmel tasarlanmış. Sabırla menejerliğinin zevkini çıkartacaksınız.

Yeni oyunculara tavsiyelerim: Oyunda önce kadronuza yaşlı oyuncularla takviye edin.Alt yapınızada yatırım yapın.Ve şunu söyleyeyim inanın gerçekten kendinizi bir menajer olarak hissedebilirsiniz. Ve kadro yapınızı ideal onbirinizi oyuncularınızın form durumunu göz önünde bulundurarak oluşturun ve genç oyuncuları kadronuzda çoğaltın nedenide oyunda hep başarı istemek olarak tanımlıyorum.

Freekick, internet üzerinden oynanan bir online-menajerlik oyunudur. Bir menajer olarak, yeni kurulmuş bir futbol kulübüne sahip olursunuz.En iyi 11'inizi kurun, taktiğinizi belirleyin, transferlerinize takımınızı güçlendirin, Paf takımınıza yatırım yaparak geleceğinizi hazırlayın. Her oyuncu için değişik antremanlar hazırlayın, üst liglere doğru emin adımlarla giderken stadınızı genişleterek daha fazla taraftara sahip olun. Daha fazla prestij için Uluslararası Kupa ve ülkenizin Lig Kupası'nda zaferler elde edin, bunun yanında A-milli ve ümit milli takımınıza oyuncu yetiştirerek Dünya Kupası'ndaki başarılara ortak olun!!! Vereceğiniz kararlar dünyadaki binlerce menajeri etkileyecek.Freekick dünyasının efsanesi olmak için hazır mısınız?.

Oyunu oynamak çok basittir.Taktiğinizi ve oyuncularınızı belirleyin ve sahaya çıkın. Takımına ulaşmak için internet bağlantısına sahip olmanız yeterlidir.

Oyun her zaman devam etmektedir ve sunucularımız devamlı çalışır durumdadır. İstediğiniz an giriş yaarak takımınız hakkındaki bilgileri edinebilirsiniz. Freekick çok fazla zaman harcamaya gerek olmadan oynanabilir şekilde tasarlanmıştır. Zamanı kısıtlı bir menajer istediği an girerek taktiklerini ve dizilişini ayarlayabilir.Default dizilişler, uzun vadeli antremanlar ve altyapı yatırımları yapabilirsiniz. Herkese eşit şans vermek adına oyuncu transfer listesindeyken en yüksek teklif gösterilmez ..

Kulübünüze daha ayrıntılı baktığınızda oyuncularda,taktiklerde,stratejilerde büyük bir esneklik bulacaksınız.Oyuncularınızın sadece bir pozisyonda değil bir çok pozisyonda oynama kapasitesine sahip olduğunu göreceksiniz.Alacağınız galibiyetler garanti değildir, bunlar tamamen sizin taktik zekanıza bağlıdır.En güçlü takımlara karşı bile doğru oyuncu seçimleri ve doğru taktikle meydan okuyabilirsiniz.

Kayıt İşlemi

FreeKick üyesi olma işlemi üç aşamadan oluşur. Süresi sizin nasıl davrandığınıza ve bizim hızımıza bağlı olarak bir kaç gündür.

1. adım
Geçerli bir email adresi ve kullanıcı ismi girin. Ardından girdiğiniz bu email adresine içinde sizin şifreniz olan bir mail göndereceğiz. Kullanıcı isimleri A-Z, a-z, 0-9, _, -, veya boşluktan oluşmalı, türkçe karakter kullanılmamalıdır.

2. Adım
Kullanıcı adınızla ve size göndermiş olduğumuz şifreyle siteye giriş yapın. Daha sonra klüp isminiz ve diğer detaylarla ilgili ufak bir form dolduracaksınız.

3. Adım
Her gece FreeKick'e yeni klüpler eklenmektedir. Sizin klubünüz de eklendiğinde ve bir lige girdiğinde bir mail alacaksınız.

FreeKick'e üye olmak kesinlikle ücretsizdir!

Hiç yorum yok: