www.evdeiskur.com

21 Ekim 2007 Pazar

ONLİNE FUTBOL MENAJERLİK Futbolcup





Futbolcup

Aramıza katıl ve en iyi menejerin kim olduğunu herkese göster. Sponsorlar ve futbolcularla pazarlık ederek en iyi fiyata ulaş. Oyuncularının özelliklerini geliştirmek için özel antrenmanlar yaptır. Kendin antrenör olarak sınırlarını zorla ve takımını zirveye çıkar! Futbolcup, ücretsiz bir Online Futbol Menejerlik oyunudur!

Her lig ve hazırlık maçını CANLI olarak izle ve maç sırasında takımının dizilişini ve taktiğini anında rakibine göre ayarla. Deneme amaçlı "Maç Simülasyonu" opsiyonunu kullanarak takımını daha iyi takımların karşısına çıkararak zorlu sınavlara gir ve bu sırada taktik denemeler de yap. Stadyuma yapacağın eklemeler ve kulüp arsasında yapacağın inşaatlar ile gelirlerini arttır. Asistanlarını kurslara göndererek onların kendilerini geliştirmesini sağla. Böylelikle onlar da sana en iyi menejer olabilmen için daha iyi yardım edebilsinler.

Futbolcup a kayıt ol ve kimin en iyi

olduğunu diğerlerine göster.

Futbolcup nedir?

- FAQ und Wiki für Fussballcup 2 von gamed!de by agentor. Hier gibts Infos, Tipps und Tricks zu FC2 / Fcup2. Futbolcup FAQ + Wiki, özgür ansiklopedi


Anasayfa Futbolcup

Futbolcup Internetde oynanan bir Online-FutbolManager-Simulatiyonudur. Ilkbasda kendi Sehiyrinizde bir Futboltakimi kurabilirsiniz. Takiminisin Adini ve Renklerini siz secebilirsiniz. Simdi Antrönör-, Manager-, ve Baskanhayati yeni basliyor. Tek basina bir Kadro kurmalisiniz ve iyi bir Dizilis ve Taktik bulmalisinz. Manager olarak Sponsorlari siz yapmalisiniz, rüyanizdaki Staduymu ve Stadyum icin Altyapilari ve en modern Binalari insaat edmelisiniz!!!

Offiziel Anlatim

Aramıza katıl ve en iyi menejerin kim olduğunu herkeze göster. Sponsorlar ve futbolcularla pazarlık ederek en iyi fiyata ulaş. Oyuncularının özelliklerini geliştirmek için özel antrenmanlar yaptır. Kendin antrenör olarak sınırlarını zorla ve takımını zirveye çıkar! Futbolcup, ücretsiz bir Online Futbol Menejerlik oyunudur!

Her lig ve hazırlık maçını CANLI olarak izle ve maç sırasında takımının dizilişini ve taktiğini anında rakibine göre ayarla. Deneme amaçlı "Maç Simülasyonu" opsiyonunu kullanarak takımını daha iyi takımların karşısına çıkararak zorlu sınavlara gir ve bu sırada taktik denemeler de yap. Stadyuma yapacağın eklemeler ve kulüp arsasında yapacağın inşaatlar ile gelirlerini arttır. Asistanlarını kurslara göndererek onların kendilerini geliştirmesini sağla. Böylelikle onlar da sana en iyi menejer olabilmen için daha iyi yardım edebilsinler.

Kendi hayalindeki stadı inşaa et ve taraftarlarını her türlü açıdan memnun et!


Kullanım şartları, Futbolcup.net, yöneticiler (Oyun) ve tüm kullanıcılar (oyuncular) için geçerlidir.

Her oyuncunun sadece 1 hesap açmasına izin vardır.

Tüm oyun dataları oyun yöneticisine aittir, yani oyuncu temelde bunlar hakkında hak talep edemez.
Oyun dataları bir program hatası veya mekanik arıza sonucu yok olur veya silinirse, bunların yeniden oluşturulması için talepte bulunulamaz. Yeniden oluşturmanın yapılması ve bunun boyutu oyun yöneticisinin kararına bağlıdır.

Oyun yöneticileri kullanıcıların hatalı kullanımlarında onları her zaman uyarabilir, geçici veya daimi olarak hesaplarını kapatabilir veya silebilir. Bu hatalı kullanımın değerlendirmesi yönetici tarafından yapılır.

Oyun ücretsizdir.
Oyunun finansı reklam yoluyla yapıldığından oyuncunun bu reklamların gösterimini herhangi bir şekilde önlemesine izin yoktur.
Katılımcı olarak düzensiz aralıklarla şirketimizden veya ortaklarından yeniliklerle ilgili posta alırsınız. Bu e-Postaların alımını, kaydınızı sildirerek engellemeniz mümkündür.

Oyuncunun uyması gereken kurallar:

Alle Spieler haben sich an die allgemein üblichen Höflichkeitsregeln zu halten.
Beleidigungen, sowie rassistische, verleumderische, herabwürdigende, diffamierende oder anderweitig gesetzeswidrige Äusserungen können zur sofortigen Löschung des Spielaccounts führen.

Das Spiel stellt eine Plattform bereit, über die Spieler untereinander, z.B. durch Nachrichten sogenannte Ingamemessages, kommunizieren können. Für den Inhalt dieser Kommunikation sind allein die Spieler verantwortlich.

Rassistische oder gegen geltendes Recht verstoßende Spielernamen werden vom Spiel ausgeschlossen.

Wer sich anderen Spielern gegenüber unrechtmäßig als Moderator oder Administrator ausgibt wird dafür entweder im Spiel bestraft oder vom Spiel ausgeschlossen.

Wenn ein Spieler einen anderen vertritt, darf er dies nicht zu seinem Vorteil nutzen.
Während der Vertretung ist es nicht erlaubt mit dem zu vertretenden Account Turniere, Freundschaftsspiele, Transfers oder ähnliche Werteverschiebungen durchzuführen.

Sollte ein Spieler einen Bug entdecken, so muss er unverzüglich die Spielebetreiber darüber informieren und darf den Bug nicht zu seinem Vorteil ausnutzen.

Es ist strikt untersagt das Spiel auf nicht vom Betreiber vorgesehene Weise zu beeinflussen.
Dies gilt insbesondere für Programme (Scripte, Tools) die Spielprozesse automatisiert durchführen.

Data koruma

Kullanıcı, kendi tarafından verilmiş tüm kişisel dataların oyun yöneticisi tarafından kullanım süresince depolanmasını kabul eder.

Oyunda oyuncunun kullanımını kolaylaştıran Cookies kullanılır.
IP adresleri 30 gün için depolanır ve oyuncu isterse hesabına giriş yapan son 5 IP numarasını görebilir.
Böylece oyuncunun hesabının üçüncü bir şahıs tarafından kullanımının önüne geçilmiş olur.

Tüm datalar bu şekilde güvenilir olarak depolanır ve üçüncü şahıslara aktarılmaz.
Bu datalar herhangi bir soruşturma sırasında yetkili mercilere verilir.



Hiç yorum yok: