www.evdeiskur.com

21 Ekim 2007 Pazar

ONLİNE FUTBOL MENAJERLİK Hattrick



Hoşgeldiniz!


Hattrick, Dünya'nın en büyük ve en popüler online futbol menajerlik oyunudur.

Ve tamamen ücretsizdir!

Hattrick'te kendi futbol takımınızın başına geçerek, dünyanın hemen hemen her ülkesinden gelen 939 477 kullanıcıya karşı üstünlük mücadelesi verirsiniz. Bunu yapmak için tek gereksiniminiz ise, bir ağ tarayıcısı. Maçlar gerçek zamanlı olarak haftada birkaç kez oynanır. İstediğiniz an; takımınızın durumunu kontrol etmek, antrenman talimatları vermek, oyuncu alıp-satmak veya sadece sitedeki diğer kullanıcılarla sohbet etmek için siteye bağlanabilirsiniz.

Ücretsiz kaydolun!

Son haberler

18/10/2007 Taraftarlar için daha fazla Sık Kullanılan
Hattrick Taraftarlık sahibi olanlar, yeni bir görünümü ve üstüne yeni pek çok seçeneğiyle birlikte artık daha iyi bir sık kullanılanlar sayfasına sahipler! Bundan böyle Taraftarlar altyapı takımlarını, altyapı oyuncularını, altyapı maçlarını, altyapı liglerini ve ayrıca konferans başlıklarını konferans yazılarını da sık kullanılanlarına ekleyebilecekler.
7/9/2007 Fenomen beltxis Masters'ı kazandı
Hattrick'te bütün zamanların en başarılı takımı Venezuela'dan beltxis pek çok rekoru elinde bulunduruyor. En uzun süreli maç kazanma serisi (131 maç) ve uzun süre mağlup olmama (141 maç) rekorları elinde ve ödül rafında düne kadar 31 tane kupa bulunuyordu.

Şimdi, dünkü Hattrick Masters galbiyetinden sonra, raflarına en değerli kupayı da eklediler ve kendilerine dünyanın en iyi takımı diyebilirler. 'Fenomen' beltxis'i ve koçu simontxo'yu kutluyoruz!
25/7/2007 U20 And Dağları'nda!
10. Hattrick u20 Dünya Kupası Perú'da düzenlenecek! Ağustos'un ilk haftasında eleme turları başlayacak olan turnuva ikinci kez Güney Amerika'da düzenlenmiş olacak. Peru için ise uluslararası arenada bir ilk yaşanacak. Tebrikler!
15/7/2007 Tebrikler Deutschland
Deutschland ilk u20 Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapmayı başarmıştı; ancak bu kupayı müzelerine götürmeleri için aradan tam beş yıl ve dokuz turnuva geçmesi gerekiyormuş. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı bir final müsabakasında Mexico'yu 4-3'le geçen panzerler sonunda kupaya uzandı. Deutschland'ı ve koçları Alando-Brinkman'ı gönülden kutluyoruz.
1/6/2007 Yeni taraftarlık özelliği
Taraftarlık paketimize altyapı okulu oyuncularınızın gelişimini çok daha kolay gözlemleyebilmenizi sağlayacak yeni bir özellik daha ekledik. Taraftarlar, her genç oyuncu sayfasında antrenörlerinin o oyuncu hakkında yaptığı bütün yorumları görebilecekler.

Hiç yorum yok: