www.evdeiskur.com

21 Ekim 2007 Pazar

ONLİNE FUTBOL MENAJERLİK MenajerTürk

Basit bir futbol menajerlik oyunu olan MenajerTürke üye olmak için tıklayın


OYUN KURALLARI

1. Kayıt olan kullanıcılar
www.menajerturk.com sitesi , sahibi ve çalışanlarının bütün konularda haklılığını kabul etmektedir.

2. Her kullanıcı sadece 1 takım alabilir. Birden fazla takım alan, bu takımlar arasında herhangi bir futbolcu alış-verişi yapanların iki takımı da kapatılacaktır. Hiçbir kullanıcı bu karara itiraz edemez.

3. Hiç bir kullanıcı , site sahibi yada yöneticilerine yada diğer üyelere içerisinde küfür yada hakaret ifadeleri bulunan mesajlar yazamaz.

4. Kullanıcıların kayıtları
www.menajerturk.com sahibinin sözlü yada yazılı olarak yetkili kıldığı kişiler tarafından silinebilir , değişiklik yapabilir. Bu işlemlere hiç bir kullanıcı itiraz edemez.

5. Türk toplum ahlakına aykırı , anlamsız yada hakaret veya küfür içeren kullanıcı isimleri kullanan kullanıcı kayıtları MenajerTurk yöneticileri tarafından silinebilir.

6.Sitedeki tüm girsellikler site kurucusu tarafından belirlenir ve istendiği zaman değiştirilebilir.

7. Site akışı yada uygulamaları site yöneticileri tarafından istendiği anda değiştirilebilir.

8. MenajerTurk tarafından oluşturulan kampanyalarda kimlerin kazanacağı bilgisayar tarafından kura sonucu belirlenmektedir. Ancak her ne şekilde olursa olsun MT yönetimi bu kararın iptalini gerçekleştirebilir

9. Kulüp binası yada sponsorlukların geçerlilik süreleri MenajerTurk yetkilileri tarafından belirlenmektedir. Hiç bir şekilde itiraz edilemez.

10. Sitedeki her türlü hata sebebiyle hatalı sonuçların üretimine hiç bir kullanıcı itiraz edemez ve suçlamada bulunamaz.

11. Bir takımın sponsor alabilmesi için sponsor bölümünde anlatılan işlemlerin tam ve doğru olarak girilmesi gerekmektedir.

12. Banka havalelerinde takım numaralarının girilmesi zorunludur. Takım numaraları girilmeyen takımların sponsorlukları beklemeye alınacaktır. 7 gün içerisinde yöneticiler ile iletişime geçilip para yatırıldığına dair ilgili banka dekontunu tarayıcıdan tarayarak menajerturk@gmail.com adresine gönderilirse , tarafımızdan incelenerek işleme konulacak ve kullanıcıya bilgi mesajı verilecektir.

13. Kayıt olan kullanıcıların , sitenin hack edilmesi , çökmesi ve kapatılması durumlarında yada site yöneticilerinin herhangi bir sebeple takımı kapatmaları durumunda para iadesi yada herhangi bir hak talebinde bulunmayacağını taahhüt eder.

14. Sponsorların takımlara olan katkıları sistem yöneticileri tarafından istenildiği zaman değiştirilebilir. Kullanıcılar bu gibi durumlarda hiç bir şekilde hak talebinde bulunamazlar

15. Kullanıcıların sponsorlarını sistem yöneticileri belirler.

16. Takımların hangi ligde mücadele edecekleri yöneticiler tarafından belirlenecektir.

17. Sezonlar başladıktan sonra , yeni açılan liglerde diğer liglerle ortak gitmesi açısından geçmiş maçlar , sistem tarafından otomatik olarak oynanacaktır.

18. Kullanıcıların takım isimleri , stadyum isimleri , takım yada menajer puanları yöneticiler tarafından istenildiği anda değiştirilebilir.

19. Kullanıcıların kullandıkları isimler , takım isimleri , futbolcu isimleri ve bunun gibi ifadelerden www.menajerturk.com sahibi yada çalışanları sorumlu değildir.

20. Herhangi bir hatadan dolayı sistemde yanlışlıklar olursa , ne şekilde düzeltileceği sadece yöneticilere bağlıdır. Üye olan kullanıcılar hiç bir itirazda bulunamazlar.

21. Sitede yayınlanan haberler tamamen uydurmadır. Bu sebepten dolayı site hiç bir sorumluluk kabul etmeyecektir.

22. Sitede aşırı rekabete yol açabilecek her türlü mesaj yasaktır.

23. Site yönetimi her türlü bilgiyi silme hakkına sahiptir.

24. Kayıt olan kullanıcılar bu maddeleri ve bundan sonra değiştirilecek yada eklenecek olan maddeleri kabul etmektedir.

25. Kayıt olan kullanıcılar
www.menajerturk.com sitesinden hiç bir şekilde hak iddia edemezler ve hiç bir yazılı yada sözlü suçlamada bulunmamayı kabul etmiştir.

26.Bu maddeler en son 06.01.2007 tarihinde değiştirilmiştir. Site yönetimi tarafından istenilen maddeler çıkarılabilir , değiştirilebilir yada eklenebilir.

27.Bu kuralların çiğnenmesi durumundan Ankara Mahkemeleri tam yetkilidir.

Hiç yorum yok: