www.evdeiskur.com

21 Ekim 2007 Pazar

ONLİNE FUTBOL MENAJERLİK Power Challenge

Power Challenge, bir İsveç tabanlı online futbol oyun sitesi. Siteye üye olduktan sonra, yarışa katılıyorsunuz. Diğer üyelerle online futbol oynuyorsunuz. Ve levelinizi arttırıyorsunuz. Yani, bir çok online futbol oyunları gibi menajerlik değil, futbol oynuyorsunuz.

Futbol Maç Motoru

Power Challenge’in maç motoru, her ne kadar FIFA 2007 ve Pro Evolution Soccer’la karşılaştırılamasa da, bir online futbol oyunu için fena sayılmaz.

Oyun Java platformu üzerinden onanıyor. Yani bir Java futbol oyunu. Yani, tarayıcınızın Java eklentilerinin kurulu olması gerekiyor.

Oyun görüntüleri dediğimiz gibi pek kaliteli sayılmaz. Ancak bir online oyun için çok da kötü değil! Kesinlikle bilgisayarınıza, Power Challenge’ı oynamak için herhangi bir yazılım, download vs. indirmiyorsunuz. Tamamıyla bir online oyun. Oyun yüklemeler de oldukça hızlı sayılır. Tabii, zaman ilerledikçe, serverlarını geliştirip geliştirmeme durumuna göre, bazı zorluklar yaşanabilir.

Buradan Üye Olabilirsiniz

Multiplayer oyun moduna girdikten sonra, başkalarını maç yapmaya davet edebildiğiniz gibi, her an davet alabilirsiniz. Daveti kabul ettikten sonra, sıra geliyor, maç oynamaya!

Maç yükleme ekranından da görülebileceği gibi, oyun tuşları klasik FIFA tuşlarıyla hemen hemen aynı. Yani yön tuşları ve W,A,S,D,E gibi tuşları kullanıyorsunuz.

Ligler, Kupalar

Power Challenge’de bir çok lig var. Liglere ve kupalara katılıyorsunuz. Katıldıkça ve kazandıkça takımınızın level ve skilli artıyor. Böylece takımınız gelişmeye başlıyor.

Power Challenge, böyle bir oyun! FIFA 2007 veya PES delisiyseniz, sizi tatmin etmez ama keyifli online maçlar çıkarabilirsiniz.

oyuna aşağıdaki linkten girip üye oluyosunuz, takımınızın özelliklerini ayarlayıp pyuna başlıyorusunuz. oyun bir flash oyuna göre çok gelişmiş. kendi takmınızı kurduktan sonra maçlar yapıosunuz(maç yaptıklarınız gerçek kişiler). daha sonra kazandığınız ve berabere kaldığınız maçlarda bir miktar experience puanı kazanıosunuz. bu puanları kazandıkça lwliniz artıo.çıktığınız her maç için de kazandığınız bir puan var ayrıca. lwliniz ilerledikçe oyuncularınızın hız, dribble, markaj gibi özeliklerini artırıosunuz. turnuvalara,kupalara katılabilir veya maç odalarında birebir diğer oyuncularla resmi maçlar yapabilirsiniz. oyun single player olarak da oynanabiliyorantrenmen özelliği de mevcut.

oyunu bende oynuyordum gerçekten süper bir oyun çeşitli ülkelerden herkesle oynayabiliyorsun ve her gün turnuvalar var katılabiliyorsun bunlara oyun içi sohbet edebilirsiniz oyun daha gelişiyor.üye olduktan sonra 15 - 20 mblik bir eklenti yükletiyor bu eklentiyle maç yapabiliyorsunuz.önceden verildimi bilmiyorum aradım ama bulamadım. herkese iyi maçlar..




Hiç yorum yok: