www.evdeiskur.com

21 Ekim 2007 Pazar

ONLİNE FUTBOL MENAJERLİK Goal United

GOAL UNİTED

Goal United: Futbol Menajerlik Oyunu Meraklılarına!


Goalunited yeni jenerasyon diye iddia edebilecegimiz Online Futbol Menejerlik oyunudur. "look&feel" konusunda bircok ödüle layık görülmüs bu oyunun kalitesi birçok PC ve konsül oyunuyla yarısabilir, hatta çok daha zahmetsiz ve uygun şekilde!

Sen de bize katıl ve ön koşulsuz ücretsiz oyunumuzun bir parçası ol:

Erken gelen masaya erken oturur! . Başvurduktan ve kulüp başvuru formunu doldurup bize gönderdikten sonra kısa süre içinde menejer lisansına kavuşabilirsin. Kulübün bundan sonraki aşamada bir lig içine dahil edilecektir. Lig katılımlarını belirlerken sadece başvuruların yapılış sırasına yani zamanlarına bakılır. Kulüpler icin belirlenen yerler en iyi ligten en kötüsüne doğru dağıtılır.

Ne kadar erken başvurursan, o kadar iyi bir lige katılırsın! Ondan sonrası tamamen sana kalmış, iyi bir menejer olabilmek icin eminiz ki tüm birikime sahipsin! Bundan sonraki en önemli amacın kulübüne sportif başarılar getirip, takımını en üst seviyedeki liglere kadar çıkarmak olmalıdır.

Buradan Ücretsiz Üyelik İçin Acele Edin. Tarih Yazın


Siz oyuncularımız ve bizler icin Fair Play kavramı bu oyunda gercek hayatta olduğu kadar önemlidir. Dolayısıyla hile yapmak oyundan atılmayla sonuclanır. Hile olarak gecerli olanlar:

  • Oyuncu başina birden fazla hesap
  • Aynı IP üzerinden mesela; ev, işyeri, okul bağlantılarında dikkat etmek gerkir. Aynı internet ağı içindekiler arasında oyuncu satımı/alımı kesinlikle yasaktır.
  • Piyasa değerinin üzerinde fahis fiyatlar
  • Daha yüksek transfer ücreti alabilmek için araya kulüp sokarak fiyatı yukarlara çekmek

Hile metodlarını yakalamak icin çeşitli yöntemler kullanıyoruz, ancak bunları burada açıklayamayiz. En temelinde: Ayni IP üzerinden kesinlikle oyuncu alışverişi yapmayınız! Hile yapan oyuncular tolere edilmeyecek ve oyundan atılacaktırlar. Oyun içinden transfer gecmişindeki yeşil buton üzerinden hile yapildiğini düşündügünüz işlemleri destek ekibinize gönderebilirsiniz. Bunun yanı sıra başka yöntemlerimiz de var ve bunlar daha da geliştirilecektir.

Ne zaman hileci sayılırım?

Sıkça sorulan sorulardan biri de aynı PC ya da IP üzerinden bağlantılarda ne olacağı konusu. Bu durumda tabi ki kimse size hileci diyemez. Ancak bu kişilerin aynı transfer piyasasında aynı oyuncuları almaları, satmaları, teklifte bulunmaları; şans bile olsa hile olarak kabul edilebilir. Sonucta dişardan bakan biri icin bu olaylar organize hile olarak kabul edilebilir.Dolaysıyla başka oyuncuların,yani sizinle aynı yerden aynı bilgisayardan bağlanmayan oyuncuların tekliflerini takip etmelisiniz.

Kural Ihlalleri Sonucu Verilecek Cezalar

Işlem

Strafe

Hakaret

1-4 hafta arası ortalama kulüp gelirine el koyulur(Son 5 haftanın ortalaması baz alınır)

Agır Hakaret/Hakaret Tekrarı

Ilgili kulüp kapatılır

Araya kulüp sokarak fiyat arttırma

1-4 hafta arası ortalama kulüp gelirine el koyulur(Son 5 haftanın ortalaması baz alınır) ve ya kulüp kapatılır

Pasif Destek Hesabına Oyuncu Satısı

Duruma göre oyuncudan gelen para ceza olarak kesilir ya da kulüp kapatılır

Aktif Destek Hesabından Oyuncu Satın Alımı

Satın alınan oyuncuya el koyulur ve ya kulüp kapatılır

3.Ceza ve ya Uyarı

Ilgili kulüp otomatik olarak kapatılır.





Hiç yorum yok: